Skip to main content

Vind jouw ultieme energiebalans tussen werk en privé voor een gezonder leven

Iedereen wil natuurlijk zijn beste beentje voor zetten op de werkvloer. Dit hoeft echter niet ten koste te gaan van al je dagelijkse energie.

Een goede energiebalans tussen werk en privé is daarom cruciaal. Het zal je bovendien helpen beter te presteren op het werk en voldoende energie over te houden voor je eigen tijd.

Een gezonde levensstijl helpt je jouw balans terug te vinden.

Lukt het je niet om een balans tussen werk en privé te vinden?

Je bent niet de enige en het is ook niet zo gek. We leven in een drukke wereld met veel afleiding en proberen tussendoor ook nog even alle ballen hoog te houden.

Geen probleem. Vanaf vandaag ga we samen werken aan die balans én je gezondheid

De Werk Oersterk Motivatie Challenge helpt jou met het vinden en het volhouden van jouw perfecte energiebalans tussen werk en privé.

Helemaal gratis, elke maand weer.

Waarom gratis? Omdat wij geloven dat hoe meer mensen gezond leven en de juiste balans hebben gevonden, hoe mooier onze samenleving zal zijn.

Doelstelling maandelijkse sessie:
  • Meer energie
  • Gezond afvallen
  • Lekkerder in je vel
  • Verbetering gezondheid

Nu denk je vast; hoe gaan we dat bereiken?

Dankzij ervaren vakspecialisten en personal coaches die je maandelijks adviseren en motiveren. Onze voeding- en bewegingscoaches helpen je maandelijks op weg met tips, adviezen, oefeningen, heerlijke recepten en boodschappenlijstjes.

Hiervoor ontvang je minimaal een keer per maand een mail. Uiteraard kun je op deze mail reageren met vragen of opmerkingen. Daarnaast kun je maandelijks inloggen op de speciale Zoom sessie. Ook hier kun je al je vragen kwijt en zul je een advies op maat te krijgen van de pro’s.

Bovendien zul je ook extra gemotiveerd raken dankzij de andere deelnemers en hun prestaties. Hierdoor krijg je net dat extra steuntje in de rug, welke natuurlijk ook belangrijk is om jouw challenge te behalen.

Meld je nu gratis aan

Ben je klaar voor de challenge en toe aan een gezonde levensstijl?

Binnen drie stappen doe ook jij mee!

Stap 1

Meld je direct aan

Via het contactformulier op deze pagina kun je jezelf eenvoudig en snel aanmelden voor de maandelijkse challenge welke altijd gratis zal zijn.

Stap 2

Vul je doelstellingen in

Je ontvangt vervolgens een linkje per mail naar onze website, waar je jouw doelstellingen in kunt vullen. Deze kun je altijd weer aanpassen.

Stap 3

Doe maandelijks mee

That’s it! Je kunt vanaf nu elke maand deelnemen aan de zoom meeting en ontvangt maandelijkse diverse tips en recepten per mail.

Meld je nu gratis aan

Meld je nu direct aan

Dan start je vandaag nog!